Theatersportvereniging DOGMA Utrecht
DOGMA's verrassende workshops

Heb je een speciale dag op je het werk, bestaat je sportclub tien jaar of organiseer je het vrijgezellenfeest van een vriend? En ben je op zoek naar die ene frisse, originele noot waar nog veel over nagepraat zal worden? Boek dan een workshop bij theatersportvereniging DOGMA!

Wij zijn een groep professionele theatersporters met een ruime ervaring in het geven van workshops. Van woningcorporatie, universiteit, gemeente, volleybalvereniging tot vriendengroep; DOGMA zorgt voor een workshop op maat.

Onze workshops zijn laagdrempelig, maar dagen toch voldoende uit om een paar drempeltjes over te gaan. Je zult zien: improviseren gaat spelenderwijs en vanzelf. DOGMA zorgt voor een veilige omgeving en voor voldoende input en handvaten om je eigen spel te ontwikkelen en samen met anderen tot mooie scenes te komen. Wij kunnen alvast voorspellen: je zult verbaasd zijn over je medespelers en over jezelf....

Als je interesse hebt in een workshop, mail ons je wensen of bel ons. Alle wensen zijn welkom. Wij beantwoorden je bericht met een passende offerte. Niets is ons te gek!